طريقة عمل اللانكشير
المقادير :
كوب سمن
كوب إلا ربع سكر بودر
كوب نشا
2كوب دقيق
2بيض
2كيس فانيليا
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
الطريقة:
١- نضع السمن مع السكر البودر نضربهم بمضرب كهربائى او مضرب يدوي نضربهم جيدا.
٢- ونضيف البيض والفانيليا ونستمر في الضرب حتي تبقي هيشا .
٣- نخلط الدقيق معا النشا و ذرة ملح و بيكنج بودر ونضيفهم علي الخليط ونعجين كويس .
٤- نشكل العجينة كروات صغيرة ونضعها علي الصينية ونضع في الفرن علي درجة الحرارة متوسط.
٥-نزينها بالمربي و الجوز الهند حسب الرغبة.
بالهنا وشفا
إرسال تعليق