طريقه عمل الحجازية 2020
!
U3F1ZWV6ZTE1MDYzMDIzODg4NDEwX0ZyZWU5NTAzMDU3OTgxMjk1
محرك البحث

طريقه عمل الحجازية 2020

                           







                                       طريقة عمل الحجازية 


   

        مقادير:

     مقادير العجينة.
  •                ٣كوب سميد 
  •                ٢كوب دقيق
  •                 ١كوب زيت 
  •                كيس خميرة فوريه
  •                ربع كوب سكر حسب الرغبه
  •                ١كوب من ماء 

    مقادير الحشوة:

  •             كوب سميد
  •            كوب سكر 
  •            معلقة ونص كبيرة قرفة 
  •            فول سوداني حسب الرغبة 
  •            نص كوب ماء

الطريقة:

طريقة عمل الحجازية  



 ١. نعمل العجينة الحجازية في وعاء نضيف سميد ودقيق و الخميرة وزيت ونقلب ونضيف السكر والماء تدريجيا حتي تصبح العجينة متمسكة ثم نتركها ساعة ترتاح .

٢.نجهز الحشوة. 
  نضيف السميد و السكر والقرفة ونقلبهم  ونضيف الماء تدريجيا حتي تصبح متمسكة ونضيف السوداني حسب الرغبة. 
٣.  ندهن الصينية ونقسم العجينة نصفين ونفرد نصف الاول في الصينية ونضع علي الحشوة ونفرد النصف التاني علي الحشوة . 
  ونضع في الفرن علي درجة الحرارة متوسط .


بالهنا والشفا







تعليقات
تعليق واحد
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة

//fonts.googleapis.com/css